17.03.2009

Astăzi, marţi - - jurnal (postare lunga)

Banal [nu, nu am început bine. nu-mi place cuvântul], {...}. nu prea am multe de zis.. decât aberaţii despre ce am făcut, ce zic, ce cred, bla bla. Nu sunt în apele mele, asta e.... E drept că blogul a devenit un fel de dependenţă... E drept că îmi trebuie inspiraţie ca să scriu orice, chiar şi bileţele de "salut. ce faci" sau compuneri despre vreme... Şi zilele astea simt că am dus lipsa inspiraţiei... Aşa că va trebui să umplu o pagină a "jurnalului" meu deloc intim... cu banalităţi.
Dimineaţa ... trezirea la 9:27, 9:25, 9:33, depinde { nu îmi pun ceasul la altă oră, de exemplu fixă... -- nu îmi place }... Îmi permit. Când programul e mai lejer, îmi fac temele de dinainte cu 2 zile, după caz... cu scopul ca în ziua următoare să fiu şi mai "free"... dar ziua următoare îmi fac temele pentru următoarele zile... şi deci mă păcălesc singură. Nu mi-am dat seama dacă era o dimineaţă însorită ori nu...
Viaţa de elev. Mi se întâmplă doar mie, sau timpul trece foaaaaaarte repede ? Înafară de testul la biologie la care cred că iau 9 { şi care mi-a confirmat din nou că stau prost cu logica }, m-am bucurat tare când am auzit că ultima oră (chimie) nu se face ! Fals. Negativ... gluma unui coleg. Am făcut-o. Chimia = chineză. Mă enervează că fizica şi chimia îmi devin, uşor uşor, limbi străine. Dacă arunc o geană la ce am făcut până acum, pe segmentul filo am dat mai bun randament... Cât despre secţia de la liceu: Mate-info (cu toate bălăriile engleză intensiv bla bla) pare cea mai şmecheră. Mai şmecher pare şi să dai, la teza unică, la geogra. Mie nu-mi place. Vreau isto. În rest ce am mai făcut la şcoală? Am încercat să mă amuz, să râd, bla bla, că doar aşa e viaţa mai roz... Să fim serioşi !
Ce citesc. Am luat de la bibliotecă "1984" de George Orwell (la recomandarea entuziastă şi caldă lui Nicu) . Nu ştiu... nu prea am eu stare de subiectul ei. Probabil voi reveni peste câţiva ani să o citesc, că am auzit că e super-tare... În rest, pe birou am o grămadă de cărţi de poezii, romane, enciclopedii... dar nimic care să-mi atragă atenţia... ce păcat.
Ce am auzit. Am ascultat ieri radio. Din Vienna, UK şi Franţa... Poate atunci când vrei să "cunoşti" mai multe despre un oraş/ţară, trebuie să-i asculţi hit-urile de la radio. Sincer, dezamăgitor... mai plăcută e Europa FM, pe care aş asculta-o indiferent de stare. Din UK am ascultat BFBS, radio ce l-am prins în Germania, şi care mi-a rămas în memorie, pentru că dădea exact melodiile de care aveam nevoie atunci {câteodată mai am nevoie de melodii} - sau hit-uri/ noi. Pe BFBS a fost "Hey there Delilah", pe care o aud tot timpul când plec undeva... frumoasă, dar destul de tristă melodie... Ah. Şi am ascultat multă muzică franţueazscă (am propriul play-list pe youtube :]])
Ce am văzut. Acum mă uit la nişte imagini de pe deviantart. GOD ! ce frumos ! sunt unele fotografii absolut magnifice! mă lasă fără cuvinte.
Cine mi-a mai zis ce. Azi dimineaţă mă enervasem pe o chestie, şi voiam să interprind toate acţiunile necesare precedează enervarea { ce limbaj. }. Dar Voina mi-a zis că eu nu ştiu să jignesc. Pe nimeni. Aş vrea să am talentul de a jigni frumos, ironic, subtil. Pe bune.
Ce ascult chiar acum. Jason Mraz. Melodia aceea, "I'm yours", pe care am căutat-o vreo jumătate de an, căci nu ştiam cum se numeşte.
Ce vă zic. Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love
Listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family.
It's your God-forsaken right to be loved love loved love love.

(Jason Mraz - I'm yours)
Ce mi-e dor.
să fie ca înainte... ca acum câteva luni.
Ce îmi doresc. pauzele să fie mai lungi.
Poate veţi găsi puerilă şi iraţională dorinţa mea, fără substanţă, seriozitate şi încalcă normele şi conduita unui elev silitor (?! ce am scris ??).
Se poate. Dar vreau pauzele mai lungi... şi soare. Şi primăvară. Şi să înflorească/înverzească gardul viu din faţă de la mine de la bloc.

Şi să-mi spună că defapt........ (nici eu nu ştiu ce...)
Şi cred că încă plouă...

Notă: acum am văzut cât am scris. probabil că n-ai răbdare să citeşti până la sfârşit. eu oricum îţi urez o zi bună.


8 comentarii:

Anonim spunea...

Am citit pana la sfarsit deoarece m-am simtit cel putin datoare pentru comentariile dragute lasate pe blogul meu. Te iubesc deja pt hey there delilah, care e melodia mea preferata. In schimb..ma regasesc in unele sentimente legate de liceu...chimia si fizica...le-am urat intotdeaua. Bafta multa in continuare si te invidiez daca ai fost in Germania. Daca vrei sa citesti ceva interesant, cauta documente despre holocaust:)

Simplu spunea...

Uite ca eu am citit tot :), chiar mi'a placut si inca foarte mult.
Uite ca m'ai facut curios si am sa mai trec pe aici pe la tine sa vad ce si cum.
Chestia aia cu franceza de mai sus...nu e de mine, eu cu engleza nu franceza...so sorry prietena.

A si inca ceva tu ai 14 ani ?

allé spunea...

@ Simplu;

yuuuuup. 14 ani şi 2 săptămâni.

@ grapefruits:
tnx for reading me !
>:D<

Anonim spunea...

te superi daca te pun la blogroll :D ? ca imi prea place blogu' asta :X

allé spunea...

@ ZumPye:
ahhhhhh cum să mă supăr ! :D
merciiii beaucoup !

Simplu spunea...

Multi inainte atuci :).

Anonim spunea...

Imi place cum ai scris, toate lucurile astea mici care adunate inseamna o zi de-a ta. Imi aminteste de un timp... Frumos.

micaela20_02@yahoo.com spunea...

felicitari! mi-a placut fff mult o anumita parte din aceasta postare...Ce mi-e dor. să fie ca înainte... ca acum câteva luni. de multe ori imi doresc si eu asta.si in momentul de fata asta vreau...sa fie ca acum cateva luni...eu sa fiu ca atunci...de ce se schimba oamenii?eu nu ma mai recunosc...imi e frica de mine...de schimbarea facuta.toata lumea o observa,e ciudat.vreau sa fiu ca acum cateva luni.totul era atat de bine, de frumos...de...usor. si plus...JASON MRAZ :X my love...sa asculti si life is wonderful.te lasa fara cuvinte.kisses si o sa iti mai citesc blogul.e mult prea dragut.