02.06.2009

tehnologia + alle = varză

mă aşez în faţa calculatorului. de fapt e laptop, dar nu fac eu prea mare diferenţă între chestiile astea. stau prost cu tehnologia. defapt, orice am avut - calculatoare, aparate foto, mp3, mp4, walkman, telefoane, lămpi, lanterne, etcetera etceterea - la o atentă mânuire plină de îndeletnicire a persoanei mele - s-a stricat.
poate de aia nici nu mă prea interesează ce înseamna asus html pqp jpg jtp ppch ppq rss rd RAM DDR3, MHz, GB.
bine, exceptând performaţa uriaşă că pe clasa a treia ştiam the basic tags html şi aveam un site pe piczo.
să zicem că nu stau chiar aşa de prost cu hîtîmîlî-urile astea, că ştiu unde să umblu ca să-mi modific nişte culori la enormitatea aia lungă de chestii pe chineză hâtâmâlistică.
da' când vine vorba de pascal sunt praf. aici creierul se scurcircuitează, circomvoluţiunile se topşesc şi nu-mi pot da seama logica la chestiile alea. bun. plus problema cu virgulele, că dacă nu le aranjez cum vrea dânsul (domnul turbo), iese rău. adică nu iese deloc.
dar ştiu să montez un calculator. adică s bag cablurile în spate la unitate şi mai apoi în priză. şi am şi instalat un windows, la laptopul ăsta. (probabil d'aia îmi tot dă eroare albastră de cinşpe minute aproape zilnic. pffff !)
buuuuun.
am scris postul ăsta ca să mă plâng că nu am ce scrie când defapt am un subiect foarte trendy. hîc ! zilele astea sunt drăguţe şi aiurite. ploioase. dar drăguţ de diferite.
pa !

6 comentarii:

Anonim spunea...

Da,e important sa nu uiti 'ghilimeaua',cum spune profa:))

Simplu spunea...

Am reformatat si eu odata pc'ul, singur :D, si ce crezi?!...dupa 30 de zile nu mi'a mai mers calculatoru :|.

Anonim spunea...

sunt praf la pc-uri :D Și ca o fată simpatică ce sunt, am mereu numarul de telefon al unui băiat simpatic care se pricepe. Destul de logic, nu?

Am pe laptop un sticker cu o frunza mare si verde, plină de rouă. Mă binedispune

dragos spunea...

Eu cred ca sunt mai praf ca tine, nu stiu prea multe de calculatoare... nici sa imi reinstalez windowsul nu stiu. M-am obisnuit sa fiu asa comod. In fond si la urma urmei, cand nu o sa aiba cine sa ma ajute, atunci o sa invat...
Apropo, frumoasa carcasa de laptop, se potriveste cu personalitatea ta!

sorin spunea...

Nice laptop....frumos colorat:D

allé spunea...

e de pe net luată imaginea. dacă daţi click vă duce la pagina de deviantart a respectivului...