28.05.2009

sfârşit de an... (partea I)



* Aproape a trecut clasa a 7-a.
Uneori cu paşi uşori, de balerină, alteori ca şi cu bocancii, apăsat.
* Şi habar n-am totuşi cum a trecut aşa repede. Cred că face parte din procesul ăla de care tot vorbesc adulţii... că cică timpul trece repede, şi cu cât înaintăm în viaţă, înaintează accelerat şi anii.
*
Am descoperit, aproape zi de zi, schiţe prăfuite de oameni... le-am descoperit tablourile caracterului lor. Şi da, a trebuit să ajung, inevitabil, la concluzia că unii oameni sunt parşivi.
Alţii poate nu, dar sunt prea absorbiţi de sentimentul de superioritate, sau chiar inferioritate.
*
Am făcut greşeli, chestii stupide, tâmpenii - as usually: me.
* Mi-am luat, aproape săptămânal, viaţa în mâini, am aruncat-o în balanţă şi am şlefuit-o imaginar. Şi, fiecare zi de luni, fiecare început de lună, de anotimp, de mai-ştiu-eu-ce, era un nou prilej de metamorfoză, de wannabe who I want.
* Am renunţat la skateri, la păr nepieptănat (bine... asta e o trăsătură mai aparte a părului meu, care oricât l-aş pieptăna tot cum vrea el stă).
* Am început să citesc...cum făceam când eram în clasele I-IV. Defapt, am râvnit după momentele acelea. Şi îmi doream să fiu ca... atunci.
* Mi-a plăcut cum sună domnişoară, mademoiselle, şi am încercat să mă creionez astfel încât să merit însuşirile astea.
* Am visat...

5 comentarii:

The Fat One spunea...

Scoala genarala e cea care trece cel mai greu, ma rgo cel putin in cazul meu asa a fost...liceul insa trece atat de repede incat nici nu-ti dai seama. Bucura-te cat mai poti lipsa de griji care o ai acuma. :)

Alex`andra spunea...

bravo, Alle !

Catalin spunea...

Cred ca acolo e "as usual". In alta ordine de idei: keep it up. Scrii foarte bine pentru varsta ta, ti-am mai zis asta. :)

Luana spunea...

Felicitari :) Traiesti un pic alte vremuri (fata de Cata si de mine, cel putin), si stii sa te bucuri de ele intr=un mod frumos :) Da, trece repede, dupa ce vei termina gimnaziul o sa te gandesti ca s-a dus, dupa liceu la fel... Eu termin facultatea si abia am simtit-o. Situatia, perceptiile se schimba, dar nu e momentul sa-ti bati capul cu astea :) Vin toate pe rand

just make the most of now :) Si vacanta placuta!

allé spunea...

@unguru : am mai auzit asta de 1100000xx . tzzzzzzz :-S ma bucur, mai, ma bucur

@luana: nu vreau sa treaca FOARTE repede ;;) cum zici tu: nu e momentul sa-mi bat capul cu ele, acum...