16.04.2009

small hours şi ceai verde


Ştii tu... Câteodată, parcă dispare cheful să faci ceva, parcă şi timpul ţi se împotriveşte. Şi atunci, nu îţi rămâne decât să alegi între a sta neclintit, degeaba, SAU să faci totuşi ceva...timid. În mo
mentul acesta, eu mă simt cât se poate de lipsită de forţă. Bine, eu sunt total pe lângă tot ce înseamnă sport, şi poate de aici se trage lipsa de energie. Dar, există soluţii, mereu ! Aşa că mi-am cumpărat un ceai verde mega-super-tare (că a fost şi scump, deci trebuie să fie mega-super-tare), care ajută la .... (aici să-l lăsăm pe domnul google) :

  • combat radicalii liberi produsi de poluare, fum de tigara, gaze de esapament, ultraviolete;
  • i exercita un efect de stimulare nervoasa;
  • stimuleaza arderea grasimilor, are proprietati diuretice;
  • protejeaza impotriva stresului;
  • Substantele aromatice dau o savoare deosebita ceaiului.
Să revin. De câteva zile mă cuprinde o sete enormă... de cunoaştere (ha!).
Adică, vreau să ştiu... tradiţia şi istoria fiecărei ţări, limba rusă, maghiară, italiană, turcă, arabă, chineză, să
ştiu toate legendele, personajele mitologice, ce reprezintă fiecare zeu, cum se numesc florile, despre Mecca, despre Egipt, despre faraoni, despre fizică, despre cum s-a creat lumea, despre...

şi, in momentul acesta, mi-aş dori să fi fost un copil mega-inteligent care să ştie toate astea...

Astfel, mă retrag la ceaiul meu verde, citesc câte ceva de pe hotnews.ro (ştiţi că mă pasionează presa!), de pe nişte bloguri tare drăguţe, şi... aştept vreo muză care să-mi inspire latura artistică (nedesluşită încă). A! Şi încă ceva:
eu niciodată nu mă plictisesc. Cum spunea Oscard Wilde... "Exista un lucru groaznic in lume, un pacat de neiertat: plictiseala".

8 comentarii:

Stefy spunea...

maghiara? =))))))) hai la mine si inveti de nevoie. urasc limba maghiara, o urasc, stiu doar sa injur =))) si mnah, inteleg unele chestii...dar trust me =))) e NASOALA :| ah si stiu cum se zice te iubesc:> szeretlek :> :))) si mit csinals e ce faci? si nah noi ne mai salutam sau szio si servus , de la szio a derivat siu si alte d-astea :)) si aici sunt multe cuvinte mai ales la tara derivate din limba maghiara 8-| mdeaaaaaah :|. cand eram mica o stiam la perfectie (dadaca mea era unguroaica si doar la programe maghiare ne uitam =)) :D)
fizicA? :| nu merci =))) :))
mie mi-ar placea sa stiu esperanto :D si portugheza mai bine :D si japoneza, de fapt pe mine ma pasioneaza limbile straine :D

Stefy spunea...

ah si eu chiar am nevoie de ceva ca sa pot sa am energie sa invat pt bac :|

allé spunea...

@ Ştefy :

Mie mi se pare că maghiara sună interesant. :D
bea şi tu un ceai verde, fă oleacă sport, plimbărică, organizează-te bine, şi o să ai succes la bac ! :D

Anonim spunea...

si mie imi place ceaiul verde , dar rece :) ,imi place setea ta de cunoastere asa ca poti incepe sa studiezi limba chineza :)

Anonim spunea...

Despre poza, as usual. Vezi cartea aia albastra cu roz? Se numeste "Suflete pereche" si e geniala. Ma rog, cam trasa de par la un moment dat actiunea, dar o carte foarte buna.
Ti-o recomand :))

allé spunea...

Gratzy, merci beaucoup ! :"> O sa caut carea, promit !

Hime, o sa incerc si ceaiul rece. Cat despre chineza... :-B

menialy spunea...

ceaiul verde mi se pare...bleah(ca sa ma exprim plastic)...Mai degraba unul negru. :P
Si pe mine ma mai loveste cunoasterea: ultima pasarica a fost cu Garcia Marquez. I-am cumparat toate cartile, am citit vreo 4...si mai uit la restul. Au desene frumoase pe coperta. :D

allé spunea...

Gatcia Marquez n-am citit deloc, inca, dar am auzit ca merita. Va trebui sa ma conving, intr-o zi :D