25.04.2009

bloggingul din placere

1. bloggingul ca job
Un blogger mic a vrut să renunţe la blog. Sau mă rog, traficul i-a scăzuuut, n-a mai prea postat, şi s-a gândit să-l închidă. În fine, tot atât de rapid s-a răzgândit. M-am uitat şi eu la comentariile de la postul lui, şi era unul care zicea că bloggingul trebuie să fie din plăcere. că nu e job.

2. blogul meu

Yup ! Eu scriu din plăcere. Dar mi-e oleacă jenă când nu scriu articole bune, când n-am chef + lene să scriu... Ştiţi voi... eu stau prost cu inspiraţia...
Şi de aceea mă gândesc de două ori înainte să postez ceva. Adică: să scriu despre ce am făcut azi, să postez o melodie, să-mi continui pledoaria pentru pace şi iubire ? Întrebarea asta mi-o pun dintr-un singur motiv:
dorinţa mea ca acest blog să contribuie (veţi zice că nu se face primăvară cu o floare...) la o lume mai bună... să vă binedispună, bucure, pe voi...

3. uimitor
de sincer
În ultimul timp m-am ocupat de blog, am comentat, mi-am făcut oleacă reclamă, ca să afle lumea de blogul meu (că nu au cum să viseze noaptea linkul)... So, locul 171 în zelist care e u.i.m.i.t.o.r. (şi, totuşi, irevelant) pentru mine mă aştept să scadă joia viitoare... (cata sinceritate!)
4. învăţăm
Oricum ar fi, de acum, pot zice că am crescut. Şi mi-a trecut şi mie dorinţa de a închide blogul (pentru cei care ştiu...). Cum zicea Mihaela... în blogosferă nu se poate să nu existe şi ghimpi. Trec peste jigniri. Şi învăţ! că...
"ce nu te omoară te întăreşte"

7 comentarii:

grapefruits spunea...

felicitari pentru pozitie si indiferent cum ai ajuns acolo trebuie sa te bucuri, iar ca sa te mentii trebuie sa faci aceleasi lucruri de pana acum...stiu ca dulceata succesului n-o sa te lase in pace. iar daca o sa scazi...o sa vrei sa revii neaparat din nou acolo :) si sa stii...pana la urma nu pozitia aia conteaza ci faptul ca unii oameni doresc sa retine numele link ului tau iar unii din ei revin de fiecare data, iar atunci cand nu scrii...se gandesc la tine daca esti bine :) asa ca...spor la scris, gropita :)

Mihaela Chelaru spunea...

m-am prins acum despre ce este vorba :P. ma bucur ca ai tinut cont de ce ti-am spus.
have a great weekend!

PDAC spunea...

Un blog simpatic . Felicitari .

Alex`andra spunea...

tot timpu` tre` sa apara si cate un Giga Contra :P nu tre` sa`i bagi in seama p`astia pt ca ti`ai consuma inutil timpu`. lasa`i sa vorbeasca, ca doar altceva mai bun de facut si asa n`au ce , si tu vezi`ti de viziunea ta in continuare ;)

Florin Puscas spunea...

"Dorinta mea ca acest blog sa contribuie la o lume mai buna..."

Pot sa ma intorc la mine linistit. Daca sunt un naiv, macar un sunt singurul. Felicitari! :-)

Blog Vedete spunea...

Cred ac fiecare dintre noi, oricat de neinteresant blog am avea am vrea sa-i luam locul lui Cabral si sa fim nr 1 pt o zi

BoGy spunea...

Alexandra, primele randuri din articolul acesta sutn false. Tot ce ai spus despre mine si blogul meu sunt niste supozitii. Nu am vrut sa-mi inchid blogul pentru ca mi-a scazut traficul sau ca nu am mai scris, ci pentru ca din cauza blogului imi neglijam "sotia", familia si prietenii. Nu mai scrie chiar orice cacat pe blog fara sa te informezi. Mai citeste odata articolul meu si vezi daca e cum informat tu lumea.

Macar puteai sa dai comentariu cu "Trackback" ala articolul in care am zis ca renunt la blog, nu scris de tine si la alt articol :))
PS: Petite blogger nu vine de la Blogger Mic ?:)